Ciba Vision

CIBA VISION® Corporation werd in 1980 opgericht door de farmaceutische divisie van Ciba-Geigy, gevestigd in Atlanta, Georgia, Verenigde Staten.

Door innovatie, strategische acquisitie en het vermogen om snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen en opkomende technologieën groeide CIBA VISION® uit van starter tot een bedrijf dat in 2009 meer dan 1,9 miljard contactlenzen verkocht om te kunnen voldoen aan de wensen op het gebied van oogzorg van onze klanten. De Ciba Vision lenzen verbeteren niet alleen het gezichtsvermogen, ze verhogen ook het zelfvertrouwen en komen het uiterlijk, het welbevinden en de levenskwaliteit van de klanten ten goede, omdat contactlenzen meer vrijheid bieden evenals een optimaal comfort dat bij de actieve levensstijl en de eisen van deze tijd past.

  Per maand (vanaf)  
Focus Dailies All Day Comfort Focus Dailies All Day Comfort

De Focus Dailies All Day Comfort contactlenzen zijn erg populair! Deze veel gedragen daglens van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision) is beschikbaar in vele sterktes en bij vele leverancier ook direct leverbaar uit voorraad.

vanaf 25,75www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Dailies Aquacomfort Plus Dailies Aquacomfort Plus

De Dailies Aqua Comfort Plus daglenzen van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision) kunnen een mooie uitkomst bieden voor lensdragers welke last ervaren van drogere ogen. Het is de opvolger van de Focus Dailies All Day Comfort daglenzen van dezelfde fabrikant. De Dailies Aqua Comfort Plus lenzen bieden echter een extra component welke in de lenzen is verwerkt welke voor extra bevochtiging zorgt.

vanaf 29,89www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Dailies All Day Comfort Progressive Dailies All Day Comfort Progressive

De Focus Dailies Progressives lenzen bieden een combinatie in sterkte en additie voor het lezen. Dit product is echter aflopend bij de fabrikant omdat zij de productie hiervan zullen stoppen. Als vervanging zal de Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal worden aangeraden van dezelfde fabrikant Alcon. Omdat de opbouw van deze lenzen geheel anders is zou er wel eerst een nieuw advies / meting nodig zijn via een opticien voordat duidelijk is welke sterktes u bij deze lens kunt aanhouden.

vanaf 52,00www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Dailies All Day Comfort Toric Focus Dailies Toric All Day Comfort

 

De Focus Dailies Toric All Day Comfort lenzen van Alcon (voorheen Ciba Vision) bieden hetzelfde comfort als de Focus Dailies All Day Comfort daglenzen echter kunnen deze lenzen ook een cilinder bieden. Een cilinder is noodzakelijk wanneer het hoornvlies een onregelmatige kromming heeft waardoor de lichtstralen op een asymmetrische wijze gebroken worden. 1 op de 2 personen heeft hier last van, gelukkig zijn er tegenwoordig oplossing voor door een cilinder in de lens of zelfs in een bril te verwerken waardoor dit gecorrigeerd kan worden.

vanaf 35,75www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix for Astigmatism Air Optix for Astigmatism

 

De Air Optix for Astigmatism maandlenzen leveren hetzelfde comfort als de Air Optix Aqua lenzen van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision). Deze variant zal echter ook een uitkomst bieden voor lensdragers welke een cilinder nodig hebben. Het Lotrafilcon materiaal van de lenzen is hoogzuurstofdoorlatend waardoor een klacht als drogere ogen minder snel mag voorkomen.

vanaf 13,71www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix Aqua Air Optix Aqua

De Air Optix Aqua lenzen zijn onder andere gemaakt van het siliconen hydrogel materiaal. Dit materiaal werkt vochtvasthoudend zodat de lens niet snel droog mag aanvoelen. De samenstelling is verder opgebouwd uit het Lotrafilcon materiaal en een watergehalte van 33%. Deze maandlens is onderdeel van het assortiment van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision).

vanaf 9,96www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix Night & Day Air Optix Night & Day

De Air Optix Night & Day maandlenzen zijn geschikt om dag en nacht te dragen. Let hier altijd wel mee op want dit is niet bij ieder oog mogelijk. Raadpleeg altijd uw opticien of dit voor uw ogen geschikt kan zijn alvorens lenzen te (dag en nacht) te dragen. De lenzen van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision) zijn gemaakt van het siliconen hydrogel materiaal welke veel zuurstof zal doorlaten naar het oog. De contactlens is verder opgebouwd van het Lotrafilcon materiaal en bevat een watergehalte van 24%.

vanaf 17,46www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix Aqua Multifocal Air Optix Aqua Multifocal

De Air Optix Aqua Multifocal zijn zachte multifocale maandlenzen van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision). De fabrikant levert een ruim bereik in leesgedeelte aan welke wordt aangeduid als Low, Medium en High. Een additie Low kan gehanteerd worden tot een leesgedeelte van +1.00, additie Medium tot +2.00 en additie High tot +2.50.

vanaf 16,67www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Dailies Total 1 Dailies Total 1

De Dailies Total 1 is een hoog zuurstof doorlaatbare daglens van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision). Het assortiment van daglenzen welke gemaakt zijn van het siliconen hydrogel materiaal is nog niet heel uitgebreid zoals het wel bij de maandlenzen al is. De lenzen zijn verder gemaakt van het Delefilcon materiaal. Verder is de lens voorzien van een lichtblauwe handelingtint zodat de lens gemakkelijker te hanteren is.

vanaf 46,67www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders