Ciba Vision

CIBA VISION® Corporation werd in 1980 opgericht door de farmaceutische divisie van Ciba-Geigy, gevestigd in Atlanta, Georgia, Verenigde Staten.

Door innovatie, strategische acquisitie en het vermogen om snel te kunnen reageren op marktontwikkelingen en opkomende technologieën groeide CIBA VISION® uit van starter tot een bedrijf dat in 2009 meer dan 1,9 miljard contactlenzen verkocht om te kunnen voldoen aan de wensen op het gebied van oogzorg van onze klanten. De Ciba Vision lenzen verbeteren niet alleen het gezichtsvermogen, ze verhogen ook het zelfvertrouwen en komen het uiterlijk, het welbevinden en de levenskwaliteit van de klanten ten goede, omdat contactlenzen meer vrijheid bieden evenals een optimaal comfort dat bij de actieve levensstijl en de eisen van deze tijd past.

  Per maand (vanaf)  
Air Optix Aqua Multifocal Air Optix Aqua Multifocal

De Air Optix Aqua Multifocal lens bevat het Aqua Moisture systeem voor extra comfort. De Air Optix Aqua Multifocal lenzen zijn multifocale Silicon Hydrogel contactlenzen speciaal voor mensen met presbyopie (leessterkte, leeftijdsverziendheid). Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen. Bevat het AQUA Moisture systeem voor extra comfort de gehele dag.

vanaf 16,43www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Dailies Total 1 Dailies Total 1

CIBA VISON® DAILIES TOTAL1® is de eerste silicone hydrogellens met watergradiënt. Vanaf de kern tot aan het oppervlak vertoont de lens een toenemend watergehalte van 33% tot ruim 80%. Ook heeft de lens de hoogste weerstand tegen aantasting door overbelasting of temperatuur. Maar bovenal zorgen de contactlenzen voor een buitengewoon eind-van-de-dag-comfort.

vanaf 42,50www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Focus Dailies All Day Comfort Focus Dailies All Day Comfort

De Focus Dailies All Day Comfort contactlens is ontwikkeld aan de hand van de unieke light stream technologie.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 22,42www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Dailies Aquacomfort Plus Dailies Aquacomfort Plus

Dailies AquaComfort Plus is een unieke eendagslens met driedubbel vochteffect voor optimaal comfort de hele dag. De lens is speciaal ontwikkeld voor mensen die hoge eigen stellen aan hun lenzen. De Dailies AquaComfort Plus lens smeert, bevochtigt en maakt uw ogen fris bij iedere knipperbeweging.

vanaf 28,00www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Dailies All Day Comfort Progressive Dailies All Day Comfort Progressive

Zachte disposable multifocale daglens Focus Dailies Progressives All Day Comfort.

vanaf 42,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Dailies All Day Comfort Toric Dailies All Day Comfort Toric

Focus Dailies Toric is een torische eendagslens die astigmatisme corrigeert (brekingsfout). De lenzen worden na een dag gebruik uitgenomen en weggegooid, bij het volgende gebruik wordt een nieuwe lens ingezet.

De Focus Dailies Toric lens wordt gefabriceerd door CIBA Vision, een bedrijf dat wereldleider is op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en fabricage van contactlenzen en lensbeschermingsproducten.

vanaf 36,58www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix for Astigmatism Air Optix for Astigmatism

De Air Optix Aqua is een hoogzuurstofdoorlaatbare torische maandlens, voor wie een cilinder nodig heeft. De contactlens zorgt de hele dag voor een comfortabel gevoel, hoe lang de dag ook duurt.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 13,00www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix Aqua Air Optix Aqua

Air Optix Aqua zijn maandlenzen van een materiaal op siliconenbasis dat Aqua Moisture System bevat. Dit is een vochtvasthoudend materiaal met een ultra glad oppervlak, zodat de lens gedurende de hele dag comfortabel blijft aanvoelen.

Air Optix Aqua lenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door als gewone zachte contactlenzen en worden verpakt in een speciale vloeistof die maakt dat ze aangenaam aanvoelen bij het inzetten. De bevochtigingscomponent maakt de lenzen zo comfortabel dat je ze nauwelijks opmerkt.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 8,50www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix Night & Day Air Optix Night & Day

De Air Optix Night & Day aqua contactlens kan dag en nacht gedragen worden. Deze contactlenzen laten extra veel zuurstof door, waardoor de lenzen tot 30 dagen non-stop gedragen kunnen worden.

De lenzen zijn gemaakt van een materiaal op siliconenbasis met een hoog vocht- en zuurstofgehalte waardoor de lens comfortabel blijft gedurende de hele dag én nacht!

vanaf 17,46www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders