Cooper Vision

CooperVision, een onderdeel van The Cooper Companies, Inc. [NYSE: COO], is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van zachte contactlenzen. CooperVision streeft altijd naar een verfrissend perspectief op de manier waarop contactlensspecialisten en klanten contactlenzen ervaren, waarbij het zich specialiseert in lenzen voor astigmatisme, presbyopie en droge ogen. De Cooper Vision lenzen worden doorgaans samen met contactlensspecialisten ontwikkeld, welke ook aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van relevante producten mee werken. CooperVision maakt een volledig aanbod maand-, veertiendaagse en daglenzen van geavanceerde materialen en met even geavanceerde lensontwerpen.

  Per maand (vanaf)  
p1day mf Proclear 1-day Multifocal

Proclear 1 day multifocale contactlenzen bieden u als presbyoop alles wat u nodig heeft.

Topprestaties: Een effectieve multifocale lens voor alle afstanden Met PC Technology™ ideaal voor presbyopen met leeftijdsgebonden droge ogen
Gemak: Alle voordelen die daglenzen voor elke levensstijl te bieden heeft

Deze contactlens heeft een speciale aanpassing nodig. Raadpleeg eerst uw contactlensspecialist alvorens u voor de eerste maal Proclear 1-Day Multifocal bestelt.

 

vanaf 66,50www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear 1 Day Proclear 1 Day

Proclear 1 day lenzen zijn daglenzen die speciaal zijn ontworpen om het vocht de gehele dag vast te houden. Proclear 1 day is samengesteld van een materiaal dat syntetische moleculen van fosforylkolin bevat – een stof die ook in het celmembraan voorkomt. Deze moluculen binden en omgeven zich met water wat de lenzen extra vochtig maakt. Proclear 1 day is daarom geschikt voor mensen die veel tijd achter de computer of in droge ruimtes doorbrengen.

vanaf 24,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 1-day Extra Biomedics 1-day Extra

De Biomedics 1-day Extra is een zachte daglens en geeft een comfortabel gevoel. Ze hebben een speciaal ontwerp, waardoor u een nog beter zicht hebt dan bij een reguliere lens. Daarnaast zijn ze ook nog uitermate hygiënisch, doordat ze elke dag vervangen worden.

Daarnaast zijn de Biomedics 1-day Extra daglenzen erg handig als u lenzen combineert met een bril. Zo kunt u bijvoorbeeld lenzen indoen met sportieve activiteiten en deze halverwege de dag verwisselen met uw bril.

vanaf 24,83www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 1-day Toric Biomedics 1-day Toric

Biomedics 1-Day Toric zijn torische eendagslenzen. Torische lenzen corrigeren astigmatisme, een vaak voorkomende brekingsfout. Biomedics 1-Day Toric zijn eendagslenzen die speciaal ontworpen zijn voor prettig draagvermogen. De lenzen zijn gekleurd voor hantering en beschermen de ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

vanaf 46,50www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Toric Proclear Toric

De Proclear Compatibles Toric zijn maandlenzen met een cilinder die uw ogen de hele dag fris en comfortabel aan laten voelen. Aan de contactlens is een natuurlijk materiaal toegevoegd wat de lens de hele dag vochtig houdt. Dit draagt bij aan een beter comfort en hierdoor heeft u nooit meer last van droge ogen.
Daarnaast is deze Proclear Toric lens ideaal als u veel achter een computer zit of in een omgeving met airco.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 12,83www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biofinity Toric Biofinity Toric

De Biofinity Toric is een zachte maandlens. Deze torische maandlenzen zorgen er met hun lichtblauwe handling tint voor dat u ze makkelijk in kan doen. Bovendien hebben ze een hogere en betere zuurstofdoorlaatbaarheid en zeer hoog oppervlakte bevochtiging.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 14,96www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics Toric Biomedics Toric

De Biomedics Toric maandlenzen zijn zachte torische contactlenzen die door een speciale aangepaste lensvorm met extra stabiliteit in het oog blijven zitten.
Daarnaast voelt deze torische lens de gehele dag comfortabel aan, doordat deze lens een speciale extra gladde oppervlakte heeft.

vanaf 13,27www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Proclear

De Proclear Compatibles is een contactlens die uw ogen de hele dag fris en comfortabel laat aanvoelen. Aan de lens is een natuurlijk materiaal toegevoegd wat de lens de hele dag vochtig houdt. Hierdoor hebt u met Proclear nooit meer last van droge ogen.

Daarnaast is deze lens ideaal als u veel achter een computer zit of in een omgeving met airco.

vanaf 5,97www.hansanders.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 55 Biomedics 55

Biomedics 55 Evolution zijn maandlenzen die de zichtscherpte versterken. Biomedics 55 Evolution zijn asferische lenzen die kleine onevenheden in het hoornvlies corrigeren. Deze lenzen zijn daardoor zeer geschikt voor een omgeving met weinig licht, als u bijvoorbeeld in het donker autorijdt.

vanaf 5,96www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biofinity Biofinity

Beleef de sensationele ervaring van deze revolutionaire zachte contactlens die je niet voelt. CooperVision heeft met Biofinity een doorbraak gerealiseerd. Biofinity is de nieuwe silicone hydrogel maandlens uit het unieke en gepatenteerde ‘Aquaform™’. Dit zijn lange siliconefibers waar vocht zich aan hecht. Dit materiaal biedt de perfecte balans tussen vocht en zuurstof. Bij de meeste lenzen is een coating aangebracht of een speciale bevochtiger (wetting agent) toegevoegd. Bij Biofinity is dat niet het geval, deze lenzen voelen van nature al comfortabel aan. Biofinity behoort dan ook tot de nieuwste en laatste generatie silicone hydrogel lenzen. Een echte doorbraak dus.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 9,90www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear EP Proclear EP

Proclear EP (Early Presbyopie) is speciaal ontwikkeld voor als u problemen heeft met het scherp zien van dichtbij, midden en ver en u liever geen bril wilt dragen. Dankzij de PC-Technology biedt Proclear EP u alle comfort en veilig heid om gewoon alles te blijven doen zoals u gewend bent.

vanaf 15,27www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Biofinity Multifocal Biofinity Multifocal

De nieuwe Lens Van Coopervision, de Biofinity Multifocal zijn ontworpen aan de hand van Aqua Comfort Sciene om klanten die last hebben van presbyopie een comfortable lens ervaring te kunnen garanderen. En dat niet alleen tijdens de dag, maar tijdens de gehele levenscyclus van de lens.

vanaf 20,75www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Multifocal Proclear Multifocal

De Proclear Multifocal is een zachte multifocale maandlens. Deze maandlenzen bieden optimaal gebruiksgemak, mede dankzij de lichtblauwe handling tint. Bovendien projecteren deze maandlenzen licht scherp op het netvlies, zowel veraf als dichtbij. Daardoor hebben deze maandlenzen geen apart leesgedeelte zoals bij multifocale brillenglazen.

vanaf 16,06www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Toric XR Proclear Toric XR

Proclear Toric XR van Cooper Vision is een zachte maandlens en dient voor correctie bij sterke verkromming van de hoornhuid. Het biokompatibele materiaal van de Proclear Toric overtuigd door goede bevochtigingeigenschappen en het “plus” aan water en frisheid. Door zijn verruimde parameterbereik word deze lens speciaal aanbevolen voor contactlensdragers met hoge cilinderwaarden.

De natuuridentische bouwsteen Phosphorylcholin biedt hoogste vochtbinding en maakt het mogelijk voor de drager om de ganse dag lang te genieten van comfortabel gevoel. Daarom is deze lens speciaal voor droge ogen en lange draagtijden uitermate geschikt.

vanaf 24,80www.123lens.nl Vergelijk aanbieders