Cooper Vision

CooperVision, een onderdeel van The Cooper Companies, Inc. [NYSE: COO], is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van zachte contactlenzen. CooperVision streeft altijd naar een verfrissend perspectief op de manier waarop contactlensspecialisten en klanten contactlenzen ervaren, waarbij het zich specialiseert in lenzen voor astigmatisme, presbyopie en droge ogen. De Cooper Vision lenzen worden doorgaans samen met contactlensspecialisten ontwikkeld, welke ook aan het onderzoek naar en de ontwikkeling van relevante producten mee werken. CooperVision maakt een volledig aanbod maand-, veertiendaagse en daglenzen van geavanceerde materialen en met even geavanceerde lensontwerpen.

  Per maand (vanaf)  
Biofinity Toric Biofinity Toric

De Biofinity Toric maandlenzen van fabrikant Cooper Vision zijn gemaakt het Comfilcon en siliconen hydrogel materiaal waardoor deze veel zuurstof doorlaten naar het oog. Hierdoor mogen de lenzen minder snel droog aanvoelen. Deze lens is een aanrader volgens vele contactlensspecialisten en lensdragers. Check bij uw opticien of deze lens ook voor u geschikt is om te dragen.

vanaf 14,13www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
multi Proclear Multifocal Toric

De multifocale maandlezen Proclear Multifocal Toric van Cooper Vision worden speciaal voor u geproduceerd. Deze lenzen zijn een uitkomst voor mensen die twee sterktes nodig hebben. U blijft de hele dag perfect zien omdat de lenzen precies op uw sterktes wordt gemaakt.

vanaf 24,96www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics Toric Biomedics Toric

De Biomedics Toric maandlenzen bieden hetzelfde comfort als de Biomedics 55 lenzen. Echter bieden deze lenzen ook een cilinder aan welke de torische afwijking kunnen corrigeren. De astigmatische maandlenzen behoren tot het assortiment van fabrikant Cooper Vision.

vanaf 12,88www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
1 Biomedics XC

Naast een fijn comfort en goed zicht geven de lenzen van Cooper Vision een betere visus dan gewone lenzen. De lenzen bevatten een PC moleculen dat de lenzen bindt en omhullen zich met water, en houden deze lenzen vochtig en comfortabel de hele dag lang. De Biomedics XC maandlenzen moeten elke maand vernieuwd worden.

 

vanaf 6,63www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Proclear

De Proclear lenzen zijn al jarenlang beschikbaar in het assortiment van fabrikant Cooper Vision. Deze maandlenzen zijn gemaakt van het Omafilcon A materiaal en bevatten een watergehalte van 62%.

vanaf 5,48www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
toric Biomedics Toric XR

De maandlenzen van Biomedics Toric XR heeft een fijn draagcomfort. Het zijn zachte contactlenzen speciaal voor lensdragers die een correctie nodig hebben voor astigmatisme. De nieuwe, dunne gepatenteerde rand van de lenzen zorgt voor een fijner draagcomfort ten opzichte van andere torische lenzen.

vanaf 20,79www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 55 Biomedics 55

De Biomedics 55 lenzen dienen maandelijks vervangen te worden. De lenzen van fabrikant Cooper Vision zijn leverbaar in diverse krommingen (basiscurve / radius) van 860, 880 en 890. De lenzen zijn gemaakt van het Ocufilcon materiaal en bevat een watergehalte van 55%.

vanaf 6,21www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biofinity Biofinity

De Biofinity maandlenzen zijn gemaakt van onder andere het siliconen hydrogel materiaal. Dit materiaal laat veel zuurstof door zodat een klacht als droge ogen/lenzen niet zo snel mag voorkomen. De lenzen van fabrikant Cooper Vision zijn verder gemaakt van het Comfilcon materiaal en bevat een watergehalte van 48%. Deze lenzen worden door vele contactlensspecialisten en lensdragers aangeraden! Check altijd wel bij uw opticien of deze lenzen ook geschikt zijn voor uw ogen.

vanaf 9,13www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear EP Proclear EP

De Proclear EP lenzen zijn inmiddels niet meer leverbaar via de fabrikant. Cooper Vision heeft ervoor gekozen om te stoppen met de productie van deze lenzen. Als overstap kan de Proclear Multifocal aangeraden worden omdat deze lens van hetzelfde materiaal is gemaakt en hierdoor ook hetzelfde comfort levert. Omdat de opbouw van deze lenzen geheel afwijkt van de Proclear EP lenzen is het wel aan te raden om eerst een opticien te benaderen om na te gaan welke sterktes u hier kunt dragen.

vanaf ,00 Vergelijk aanbieders
Biofinity Multifocal Biofinity Multifocal

De Biofinity Multifocal zijn zachte multifocale maandlenzen. Deze lenzen van fabrikant Cooper Vision werken met een Distance (D) en Near (N) systeem. Distance lenzen hebben een vertesterkte met naar de rand een toenemend leessterkte/leesgedeelte. Deze lenzen worden hoofdzakelijk gebruikt voor veraf kijken en helpend met het lezen. De Near lenzen werken net het omgekeerde hiervan. De lens is gemaakt van het Comfilcon materiaal en bevat een watergehalte van 48%. Omdat de lens verder ook gemaakt is van het siliconen hydrogel materiaal is deze hoog zuurstof doorlatend, hierdoor mogen droge ogen minder snel voorkomen.

vanaf 17,50www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Multifocal Proclear Multifocal

De Proclear Multifocal lenzen bieden zowel een sferische sterkte als een additie sterkte voor het lezen. Fabrikant Cooper Vision werkt voor haar multifocale lenzen met een Distance (D) en Near (N) systeem. Distance lenzen hebben een vertesterkte met naar de rand een toenemend leessterkte/leesgedeelte. Deze lenzen worden hoofdzakelijk gebruikt voor veraf kijken en helpend met het lezen. De Near lenzen werken net het omgekeerde hiervan. De multifocale maandlenzen zijn gemaakt van het Omafilcon materiaal en bevat een watergehalte van 62%.

vanaf 15,38www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Toric XR Proclear Toric XR

De Proclear Toric XR lenzen bieden hetzelfde comfort als de Proclear Toric lenzen. Echter bieden deze lenzen een groter bereik in sterkte en / of cilinder. Waar vele andere lenzen leverbaar zijn tot cilinder -2.25 / -2.75 is deze lens zelfs beschikbaar tot cilinder -5.75! De Proclear lenzen van Cooper Vision zijn gemaakt van het Omafilcon materiaal.

vanaf 20,79www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
p1day mf Proclear 1-day Multifocal

De Proclear 1 Day Multifocal daglens biedt een combinatie waarde aan van uw sterkte en uw additie (leesgedeelte). De opticien kan het beste bepalen hoe deze sterktes gecombineerd moeten worden om zo de juiste sterkte bij deze lenzen te bestellen. Deze lens is anders opgebouwd zoals bijvoorbeeld de maandlenzen van Proclear Multifocal. Hier is het additie gedeelte geheel anders doorgevoerd op de lenzen waardoor hierbij wel apart een sterkt en een additie voor doorgegeven dient te worden. De Proclear lenzen van fabrikant Cooper Vision zijn gemaakt van het Omafilcon materiaal en bevat een watergehalte van 60%.

vanaf 49,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
bio Biomedics 1 Day Toric Extra

Biomedics 1 Day Toric Extra zijn zachte torische daglezen. De lenzen zijn speciaal ontworpen voor een prettig draagvermogen en schermen uw oog tegen schadelijke UV-stralen. Na gebruik horen de eendaglenzen weggegooid te worden.

vanaf 45,35www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
1 MyDay

De daglenzen van MyDay zitten zo comfortabel dat u vergeet dat u de lenzen draagt. De zachte daglenzen geven uw ogen wat ze verdienen. Door de Smart Silicone technology van de daglens MyDay geniet u van een langdurig comfort doordat uw ogen veel zuurstof krijgen (die ze nodig hebben), terwijl u geniet van langdurig comfort. Na gebruik dienen de daglenzen weggegooid te worden.

vanaf 38,33www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Proclear 1 Day Proclear 1 Day

De Proclear 1 Day lenzen van fabrikant Cooper Vision is de daglens variant van de Proclear maandlens. Het comfort van de maandlens welke u gewend bent maar dan als daglens, ideaal als u beide wilt afwisselen voor bijvoorbeeld op vakantie of tijdens sportactiviteiten.

vanaf 24,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
biofinity Biofinity XR

De maandlenzen van Cooper Vision Biofinity XR zijn ontworpen voor extreme sterkters. Lensdragers kunnen genieten van het natuurlijke draagcomfort van deze lenzen. De maandlenzen beschikken over de Aquaform van Cooper Vision. Deze technologie zorgt voor een zachte, flexibele lens met een ademend vermogen. De lenzen zijn dag en nacht te gebruiken.

 

vanaf 12,94www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 1-day Extra Biomedics 1-day Extra

 

De Biomedics 1 Day Extra daglenzen van fabrikant Cooper Vision bieden een ruim bereik in sterktes. Het is de opvolger van de voormalige Biomedics 1 Day daglenzen. Deze nieuwe variant is verbetert in comfort en zou een uitkomst moeten bieden tegen drogere lenzen.

vanaf 20,00www.pearle.nl Vergelijk aanbieders
avaira Avaira

De Avaira maandlenzen van Cooper Vision zijn gemaakt van het materiaal Aquaform. De Aquaform zorgt ervoor dat de lens niet alleen vocht vasthoud maar ook aantrekt. Door deze technologie kan je de lenzen de gehele dag dragen zonder dat de ogen geïrriteerd raken.

vanaf 7,25www.toplenzen.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 1-day Toric Biomedics 1-day Extra Toric

De Biomedics 1 Day Extra Toric lenzen bieden het gemak van een daglens evenals een correctie voor een cilindrische afwijking. Deze lenzen van fabrikant Cooper Vision bieden ook een UV-filter. Let hier wel mee op, een UV filter in een contactlens biedt geen volledige bescherming voor het oog zoals een zonnebril met UV filter!

vanaf 45,35www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
avaira-toric Avaira Toric

De Avaira Toric maandlezen van de lensaanbieder Cooper Vision is speciaal ontworpen voor mensen met astigmatisme. De lens wordt gemaakt van silicone hydrogel waardoor het oog goed kan ademenen. De lens bevat UV-bescherming, die de schadelijke straling van de zon helpt blokkeren.

vanaf 12,29www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Toric Proclear Toric

De Proclear Toric lenzen van fabrikant Cooper Vision zijn maandlenzen welke ook een cilinder bieden om de torische afwijking te corrigeren. Deze lenzen zijn leverbaar in 2 verschillende radii (kromming van de lenzen / basiscurve). De afwijkende radius van 840 heeft echter wel een langere levertijd van 2-3 weken omdat de fabrikant deze per order zal verwerken en zelf niet op voorraad zal houden. Radius 880 is sneller leverbaar omdat deze basiscurve gangbaarder is.
Bovendien is deze lens ook leverbaar in hoge sterktes en/of cilinders. U dient dan de Proclear Toric XR te selecteren.

vanaf 12,04www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
multifocal Proclear Multifocal XR

De Proclear Multifocal XR lenzen geven een uitstekend zicht en een fijn draagcomfort. De maandlenzen zijn zacht van materiaal en geven je zowel ver als dichtbij uitstekend zicht. De lenzen zijn ideaal voor mensen die sporten, uitgaan en andere activiteiten.

vanaf 22,04www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders