Kleurlenzen

Kleurlenzen zijn lenzen die de kleur van het oog kunnen veranderen. Des te donkerder de iris, des te minder de invloed van de kleur van de contactlens. Het is de bedoeling dat je de kleurlenzen voor je naar bed gaat reinigt, desinfecteert en opbergt in een lenshouder. Zorg er ook voor dat je je handen goed wast alvorens je de lens op je oog plaatst. Anders is de kans groot dat er vuil achter de lens of in je oog komt en je oog gaat irriteren.

  Per maand (vanaf)  
FreshLook ColorBlends FreshLook ColorBlends

FreshLook ColorBlends is een dekkende lens die vooral wordt aanbevolen als u een natuurlijk donkere oogkleur wilt veranderen. De lens heeft drie kleurlagen en een donkerdere ring rond de iris om het patroon van een natuurlijk licht oog te imiteren.

FreshLook ColorBlends zijn maandlenzen die elke avond voor reiniging uitgenomen moeten worden, en de volgende ochtend weer moeten worden ingezet. Na een maand gebruik moeten de lenzen worden weggegooid en door een nieuw paar worden vervangen.

vanaf 19,00www.toplenzen.nl Vergelijk aanbieders
FreshLook Colors FreshLook Colors

FreshLook Colors is een dekkende lens die vooral wordt aanbevolen als u een natuurlijk donkere oogkleur wilt veranderen. De lens heeft één kleurenlaag, in tegenstelling tot FreshLook ColorBlends die drie lagen heeft.

FreshLook Colors zijn maandlenzen die elke avond voor reiniging uitgenomen moeten worden, en de volgende ochtend weer moeten worden ingezet. Na een maand gebruik moeten de lenzen worden weggegooid en door een nieuw paar worden vervangen.

vanaf 19,00www.toplenzen.nl Vergelijk aanbieders