LensExpress

Lensexpress

LensExpress zorgt er al 15 jaar voor dat u de beste contactlenzen eenvoudig online kunt bestellen tegen een bijzonder scherpe prijs. U kunt altijd terecht bij een contactlensspecialist voor advies over de juiste lenzen voor u. Alle contactlenzen zijn van topmerken en van hoge kwaliteit. Bestellen is eenvoudig en simpel; herhaalbestellingen maken het bestellen van uw favoriete lenzen helemaal makkelijk. Dat de prijzen zeer scherp zijn, kunt u zien door te vergelijken met andere leveranciers.

LensWay

lensway

LensWay stelt zich als doel om altijd de eenvoudigste manier aan te bieden voor het aanschaffen van lenzen, brillen en zonnebrillen. Bovendien willen zij graag de eenvoudigste bestelprocedure, de snelste levering en een servicegerichte klantenservice aanbieden.
Waarom probeert u het zelf niet eens? LensWay garandeert dat u tevreden zult zijn!

Top lenzen

toplenzen

Toplenzen.nl is al sinds 2001 actief in de online verkoop van contactlenzen en vloeistoffen in Nederland en België. Het bedrijf onderscheidt zich ten opzichte van opticiens en online concurrenten door niet alleen een scherpe prijs te bieden, maar ook door een team van acht optometristen die assistentie verlenen aan hun team. Hierdoor betaalt u niet alleen een goede prijs, maar kunt u er ook van op aan dat Toplenzen.nl garant staat voor kwalitatief hoogwaardige oogzorg.

123 Lens

123lens

123 Lens levert al ruim 12 jaar contactlenzen via internet en is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg. Het Thuiswinkel Waarborg is het kwaliteitskeurmerk voor het kopen van producten en diensten via internet. Dit biedt u als klant zekerheden. Uw bestelling wordt bij 123 Lens altijd geleverd in de originele verpakking en thuis of op het werk bezorgd met Postnl.

Hans Anders

Hans Anders

Hans Anders is een echt Nederlands bedrijf. In 1982 openden zij hun eerste winkel in de Zwartjanstraat in Rotterdam. Het doel was om de toentertijd ondoorzichtige en prijsstarre optiekmarkt eens Anders aan te pakken. Toen ook nog eens bleek dat een aantal van de bedenkers dezelfde voornaam hadden was een naam snel gevonden.

Pearle

pearle

De Nederlandse oorsprong van het bedrijf ligt bij Alfons Hamer die in 1959 de optiekketen Brilmij opricht. Hij ziet dat er bij de klant behoefte bestaat aan optiekwinkels die zich door service en productaanbod onderscheiden van de andere winkels. Dat zijn visie juist is blijkt al snel uit de enorme groei die de Brilmij-keten doormaakt. Service en binding met de klant zijn volgens Hamer de belangrijkste kenmerken van succesvol ondernemerschap.

ContactlensOnline

coonline

ContactlensOnline geeft u de mogelijkheid om op een (medisch) verantwoorde wijze contactlenzen en aanverwante oogheelkundige produkten te kopen via het internet.