Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je maar een dag draagt. Met daglenzen heb je geen lenshouder en lensvloeistof nodig, omdat je iedere dag nieuwe, schone lenzen in je ogen hebt. Zorg er wel voor dat je je handen goed wast alvorens je de lens op je oog plaatst. Anders is de kans groot dat er vuil achter de lens of in je oog komt en je oog gaat irriteren.

Acuvue 1-day TruEye
De Acuvue 1 Day TruEye daglenzen zijn hoogzuurstoflatend omdat deze van het siliconen hydrogel materiaal zijn gemaakt. Het is de opvolger van de Acuvue 1 Day Moist daglenzen. Indien u last heeft van droge ogen kan deze lens een uitkomst bieden.
vanaf 45,75 p.m.
Dailies Total 1
De Dailies Total 1 is een hoog zuurstof doorlaatbare daglens van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision). Het assortiment van daglenzen welke gemaakt zijn van het siliconen hydrogel materiaal is nog niet heel uitgebreid zoals het wel bij de maandlenzen al is. Dit materiaal wordt heel gemakkelijk door het oog geaccepteerd en voelt natuurlijk aan. De lenzen zijn verder gemaakt van het Delefilcon materiaal.
vanaf 49,92 p.m.
Proclear 1-day Multifocal
De Proclear 1 Day Multifocal daglens biedt een combinatie waarde aan van uw sterkte en uw additie (leesgedeelte). De opticien kan het beste bepalen hoe deze sterktes gecombineerd moeten worden om zo de juiste sterkte bij deze lenzen te bestellen. Deze lens is anders opgebouwd zoals bijvoorbeeld de maandlenzen van Proclear Multifocal.
vanaf 48,25 p.m.
Focus Dailies Progressives
De Focus Dailies Progressives zijn zachte disposable mutlifocale daglenzen. Met de daglenzen van Focus Dalies Progressives ziet u zowel veraf als dichtbij de gehele dag scherp. Na gebruik moeten de daglezen weggegooid worden.

 
vanaf 42,92 p.m.
Dailies Aqua Comfort Plus Toric
Dailies Aqua Comfort Plus Toric  daglenzen van Alcon zijn perfect geschikt voor mensen die graag van extra comfort genieten bij het dragen van contactlenzen. De lezen bieden een fijn en verfrissend comfort dat 24 uur lang blijft. De torische daglenzen bevatten componenten die de ogen bevochten bij elke knippering. Zo kunt u de hele dag genieten van een helder en scherp zicht. Dailies Aqua Comfort Toric corrigeren een astigmatisme aan het oog.
vanaf 46,67 p.m.
Focus Dailies All Day Comfort
De Focus Dailies All Day Comfort contactlenzen zijn erg populair! Deze daglens heeft extra dunne kanten. Deze veel gedragen daglens van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision) is beschikbaar in vele sterktes en bij vele leverancier ook direct leverbaar uit voorraad.
vanaf 28,25 p.m.
Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal
Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal zijn multifocale daglezen die de ogen corrigeren en uw ogen een fijn draagcomfort bieden. Met de lenzen van de fabrikant Alcon heeft u contactlenzen die uw ogen bevochtigen bij iedere knipperbeweging met de ogen. Dit komt door de unieke bevochtigingstechnologie. De traanfilmstabiliteit ondersteunt een heldere zicht en comfort.
vanaf 51,92 p.m.
Dailies Aquacomfort Plus
De Dailies Aqua Comfort Plus daglenzen van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision) kunnen een mooie uitkomst bieden voor lensdragers welke last ervaren van drogere ogen. Het is de opvolger van de Focus Dailies All Day Comfort daglenzen van dezelfde fabrikant. De Dailies Aqua Comfort Plus lenzen bieden echter een extra component welke in de lenzen is verwerkt welke voor extra bevochtiging zorgt.
vanaf 29,92 p.m.
Biomedics 1 Day Toric Extra
Biomedics 1 Day Toric Extra zijn zachte torische daglezen. De lenzen zijn speciaal ontworpen voor een prettig draagvermogen en schermen uw oog tegen schadelijke UV-stralen. Na gebruik horen de eendaglenzen weggegooid te worden.
vanaf 44,75 p.m.
Soflens Daily Disposable
De Soflens Daily Disposable daglenzen zijn van fabrikant Bausch & Lomb. Het voordeel van een daglens is dat er elke dag een nieuwe steriele lens wordt gedragen. Ideaal voor bijvoorbeeld lensdragers welke last hebben van eiwitaanslag of allergieën/hooikoorts.
vanaf 23,25 p.m.
MyDay
De daglenzen van MyDay zitten zo comfortabel dat u vergeet dat u de lenzen draagt. De zachte daglenzen geven uw ogen wat ze verdienen. Door de Smart Silicone technology van de daglens MyDay geniet u van een langdurig comfort doordat uw ogen veel zuurstof krijgen (die ze nodig hebben), terwijl u geniet van langdurig comfort. Na gebruik dienen de daglenzen weggegooid te worden.
vanaf 40,83 p.m.
Proclear 1 Day
De Proclear 1 Day lenzen van fabrikant Cooper Vision is de daglens variant van de Proclear maandlens. Het comfort van de maandlens welke u gewend bent maar dan als daglens, ideaal als u beide wilt afwisselen voor bijvoorbeeld op vakantie of tijdens sportactiviteiten.
vanaf 24,92 p.m.
Acuvue Oasys 1 day
De daglenzen van Acuvue Oasys 1 Day zijn zachte lenzen van het merk Johnson&Johnson. Deze lenzen zijn perfect om lange dagen door te komen zonder droge en vermoeide ogen. Het levensritme van de mens wordt steeds sneller en veel mensen hebben drukbezette dagen met meerdere activiteiten in diverse omgevingen:  
  • Lange werkdagen voor een beeldscherm en in een kantoor met airco.
  • Buitenactiviteiten; zoals wandelen en sporten
  • Vrijetijdsbesteding thuis met familie en vrienden
  Dergelijke dagen eisen veel van de ogen en kunnen ertoe leiden dat de traanfilm destabiliseert met tot gevolg droge en vermoeide ogen. Om te voldoen aan de specifieke behoeften van deze lensdragers lanceert Johnson & Johnson Vision Care vanaf 4 april 2016 de nieuwe lens: ACUVUE OASYS® 1-Day.
vanaf 51,25 p.m.
1-day Acuvue Moist
De Acuvue 1 Day Moist daglenzen van fabrikant Johnson & Johnson worden geleverd in twee verschillende krommingen (radius / basiscurve). De kromming 850 valt iets boller uit dan de kromming 900 welke juist vlakker is. Een geschikte radius is afhankelijk van de bolling van de ogen.
vanaf 37,50 p.m.
Biomedics 1-day Extra
De Biomedics 1 Day Extra daglenzen van fabrikant Cooper Vision bieden een ruim bereik in sterktes. Het is de opvolger van de voormalige Biomedics 1 Day daglenzen. Deze nieuwe variant is verbetert in comfort en zou een uitkomst moeten bieden tegen drogere lenzen.
vanaf 24,83 p.m.
Dailies All Day Comfort Progressive
De Focus Dailies Progressives lenzen bieden een combinatie in sterkte en additie voor het lezen. Dit product is echter aflopend bij de fabrikant omdat zij de productie hiervan zullen stoppen. Als vervanging zal de Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal worden aangeraden van dezelfde fabrikant Alcon.
vanaf 52,00 p.m.
www.visiondirect.nl
Focus Dailies Toric All Day Comfort
De Focus Dailies Toric All Day Comfort lenzen van Alcon (voorheen Ciba Vision) bieden hetzelfde comfort als de Focus Dailies All Day Comfort daglenzen echter kunnen deze lenzen ook een cilinder bieden. Een cilinder is noodzakelijk wanneer het hoornvlies een onregelmatige kromming heeft waardoor de lichtstralen op een asymmetrische wijze gebroken worden. 1 op de 2 personen heeft hier last van, gelukkig zijn er tegenwoordig oplossing voor door een cilinder in de lens of zelfs in een bril te verwerken waardoor dit gecorrigeerd kan worden.
vanaf 35,75 p.m.
Soflens Daily Disposable for Astigmatism
De Soflens Daily Disposable for Astigmatism lenzen leveren hetzelfde comfort als de Soflens Daily Disposable daglenzen van fabrikant Bausch & Lomb. Deze lenzen leveren echter ook een cilinder om de torische afwijking in het oog te corrigeren. Via deze manier kan er voor een stabiel scherp zicht gezorgd worden.
vanaf 46,50 p.m.
Acuvue 1-day Moist for Astigmatism
De Acuvue 1 Day Moist for Astigmatism lenzen leveren hetzelfde comfort als de Acuvue 1 Day Moist daglenzen van fabrikant Johnson & Johnson. Deze variant levert echter ook een cilinder in de lens welke noodzakelijk is voor personen die een onregelmatige kromming hebben op het hoornvlies. Hierdoor ontstaat een wazig en vervormd beeld.
vanaf 54,08 p.m.
Biomedics 1-day Extra Toric
De Biomedics 1 Day Extra Toric lenzen bieden het gemak van een daglens evenals een correctie voor een cilindrische afwijking. Deze lenzen van fabrikant Cooper Vision bieden ook een UV-filter. Let hier wel mee op, een UV filter in een contactlens biedt geen volledige bescherming voor het oog zoals een zonnebril met UV filter!
vanaf 47,42 p.m.