Weeklenzen

Weeklenzen zijn zachte contactlenzen die je gedurende een week draagt of soms twee weken wanneer je ’s nachts je lenzen niet inhoudt. Het is wel de bedoeling dat je de weeklens dagelijks reinigt en desinfecteert als je hem ’s nachts niet draagt. Zorg er ook voor dat je je handen goed wast alvorens je de lens op je oog plaatst. Anders is de kans groot dat er vuil achter de lens of in je oog komt en je oog gaat irriteren.

Acuvue 2
De Acuvue 2 weeklenzen dienen elke 2 weken gewisseld te worden. De contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson zijn beschikbaar in twee krommingen (basiscurve / radius) van 830 en 870.
vanaf 12,72 p.m.
Acuvue Oasys for Presbyopia
De torische weeklenzen Acuvue Oasys for Astigmatism van Johnson & Johnson zijn speciaal ontworpen om uw oog de hele dag te bevochtigen en fris te houden. Deze contactlens combineert het unieke optische ontwerp van Stereo Precision Technology en het uitzonderlijke comfort van Hydraclear Plus Technology. Het resultaat is een gebalanceerd tussen het zicht voor de verte en dichtbij.
vanaf 12,75 p.m.
Acuvue Advance
De Acuvue Advance lenzen dienen om de twee weken gewisseld te worden door een nieuwe set contactlenzen. Fabrikant Johnson & Johnson heeft aangegeven te gaan stoppen met de productie van deze lenzen. Per heden zijn er al vele sterktes niet meer leverbaar.
vanaf 12,72 p.m.
Acuvue Oasys
De Acuvue Oasys weeklenzen dienen om de 2 weken vervangen te worden. Deze contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson zijn beschikbaar in twee krommingen (radius / basiscurve) van 840 en 880. Een radius van 840 valt iets boller uit dan de radius van 880 welke juist vlakker is.
vanaf 14,13 p.m.
Acuvue Advance for Astigmatism
De Acuvue Advance for Astigmatism weeklenzen dienen om de 2 weken vervangen te worden. Deze contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson zullen echter binnenkort niet meer leverbaar zijn omdat de fabrikant zal stoppen met de productie van deze lenzen. Als vervanging zal de Acuvue Oasys for Astigmatism aangeraden worden.
vanaf 17,50 p.m.
Acuvue Oasys for Astigmatism
De Acuvue Oasys for Astigmatism weeklenzen dienen om de 2 weken gewisseld te worden. De lenzen van fabrikant Johnson & Johnson laten veel zuurstof door en bevatten het hydraclear element waardoor het ook een geschikte lens is tegen droge ogen/lenzen.
vanaf 19,72 p.m.
Acuvue Advance Plus
De Acuvue Advance Plus lenzen zijn inmiddels niet meer leverbaar bij fabrikant Johnson & Johnson. Als vervanging wordt de Acuvue Oasys lenzen aangeraden. Deze lenzen zijn gemaakt van een ander materiaal waardoor de lenzen wel anders kunnen aanvoelen tijdens het dragen.
vanaf ,00 p.m.