Nieuws

Nieuws en weetjes over contactlenzen:

 

Lenzenvergelijking is vernieuwd!

Leuk nieuws! De website van Lenzenvergelijking is vernieuwd! Vanaf nu zijn de prijzen van contactlenzen nog beter te vergelijken, het aantal aanbieder uitgebreider en extra diensten per aanbieder nog overzichtelijker. Wat vindt u van de nieuwe site? Laat uw mening achter zodat anderen kunnen lezen wat u van de verschillende contactlenzen en van de verschillende aanbieders van contactlenzen vindt.
lees meer >


Nachtlenzen ook positief effect bij kinderen

Recent onderzoek heeft aangetoond dat het dragen van nachtlenzen bij kinderen tussen de 8 en 14 jaar het verslechteren van de ogen kan verminderen. Dit effect was al langer bekend bij volwassenen, maar lijkt bij kinderen ook te werken.
lees meer >


Olifant krijgt contactlens

De olifant Win Thida die in Artis verblijft, heeft eind januari een contactlens gekregen. De olifant kreeg tijdens het stoeien met andere olifanten een tak in haar oog, waardoor het hoornvlies beschadigd was geraakt. Weten wat dit voor de olifant Win Thida oplevert?
lees meer >


Acuvue Oasys terug in de handel

De Acuvue Oasys contactlenzen zijn sinds begin 2011 weer terug in de handel. De consumenten reacties zijn goed, het is een goede contactlens die zijn weerzien weer heeft. Lenzenvergelijking heeft de informatie bij elkaar gezocht.
lees meer >


BTW-tarief naar 21%

Vanaf 1 oktober 2012 is het nieuwe BTW-tarief van 21% ingegaan. Deze BTW verhoging van 19% naar 21% geldt voor goederen en diensten en dus ook voor contactlenzen. Meer weten over wat dit betekend voor het kopen van contactlenzen?
lees meer >

Speak Your Mind

*