Acuvue Oasys lenzen weer in Nederland verkrijgbaar

De Acuvue Oasys contactlenzen zijn sinds begin 2011 weer terug in de handel. De consumenten reacties zijn goed, het is een goede contactlens die zijn weerzien weer heeft.

 

De Acuvue Oasys lenzen worden vanaf heden ook weer in Nederland geleverd. Johnson & Johnson had een meningsverschil over eventueeel geschonden patenten. Dit is inmiddels geschikt, waardoor de verkoop in Nederland weer door mag gaan. De kwestie, waar vooral contactlens aanbieders en consumenten de gevolgen van merkten, is hiermee dus opgelost.

 

De Acuvue Oasys weeklenzen dienen om de 2 weken vervangen te worden. Deze contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson zijn beschikbaar in twee krommingen (radius / basiscurve) van 840 en 880. Een radius van 840 valt iets boller uit dan de radius van 880 welke juist vlakker is. Deze lenzen bieden een ruim assortiment voor zowel bijziende lensdragers (min sterkte) als verziende lensdragers (plus sterkte).

 

Van het langdurig kijken naar digitale schermen, kunnen ogen gespannen worden. Een stabiele traanfilm behouden is hiervoor noodzakelijk. De Acuvue Oasys weeklenzen zijn ontwikkelt om onder andere te zorgen voor het stabiel houden van de traanfilm. De lens biedt comfort bij dragers die veel naar digitale schermen, zoals computers, telefoon en tablets, kijken. In de lens is een hydraclear technologie verwerkt welke werkt op basis van een bevochtigingsmiddel. Dit middel bootst mucine na wat ervoor zorgt dat een stabiele traanfilm behouden wordt.

 

Voordelen

De Acuvue Oasys contactlens biedt meerdere voordelen voor de drager. Kort samenvattend zijn deze als volgt:
– De lens helpt om het natuurlijke vochtgehalte op peil te houden. Dit zorgt voor stabiele zichtkwaliteit waarmee de drager de hele dag een comfortabel gevoel heeft en zich niet vermoeid te gaan voelen tijdens het kijken naar digitale beeldschermen.

 

– Ultra gladde contactlenzen. De oogleden bewegen voortdurend, zo ook over het oppervlak van uw lenzen. Deze contactlenzen zijn zo ontworpen dat de wrijving met oogleden geminimaliseerd wordt. Door het ultra gladde oppervlak glijden de oogleden gemakkelijk over de lenzen.

 

– Om de hele dag heldere en frisse ogen te behouden, hebben de contactlenzen nagenoeg dezelfde zuurstofopname als die van het natuurlijke oog.

 

– De lens heeft het sterkste UV filter wat voor kan komen in een herbruikbare contactlens. Deze weeklens helpt de ogen te beschermen tegen UV stralen welke schadelijk kunnen zijn.

Speak Your Mind

*