Bausch & Lomb

Bausch & Lomb, een Amerikaans bedrijf gevestigd in Rochester, New York, is een van ’s werelds toonaangevende leveranciers van oog producten, zoals contactlenzen en lenzen verzorgingsproducten. Bausch & Lomb werd bekend vanwege zijn populaire Ray-Ban merk van zonnebrillen, die werd in 1999 verkocht aan de Italiaanse Luxottica Group. Vandaag verschaft het bedrijf werk aan ongeveer 13.000 mensen in 36 landen. Het bedrijf werd opgericht in 1853 door twee Duitsers, John Jacob Bausch en Henry Lomb. Inmiddels zijn Bausch & Lomb lenzen een begrip in de branche.

  Per maand (vanaf)  
Soflens Multifocal Soflens Multifocal

De Soflens Multi-Focal lenzen zijn maandlenzen welke ook een additie / leesgedeelte leveren. De multifocale lenzen kunnen een mooi alternatief bieden voor de leesbril. Dergelijke lenzen kunnen zowel de verte sterkte als de sterkte voor dichtbij verzorgen. Deze lenzen van fabrikant Bausch & Lomb worden geleverd in additie Low of High en is beschikbaar in twee verschillende krommingen (basiscurve) van 850 en 880.

vanaf 14,54www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
PureVision Multifocal PureVision Multifocal

De PureVision Multifocal zijn zachte maandlenzen welke ook een additie leveren voor het leesgedeelte. De contactlens is gemaakt van het Balafilcon materiaal en bevat een watergehalte van 36%. Deze multifocale maandlenzen zijn onderdeel van het assortiment van fabrikant Bausch & Lomb.

vanaf 16,33www.toplenzen.nl Vergelijk aanbieders
PureVision 2 HD PureVision 2 HD

De PureVision 2HD maandlenzen zijn de vernieuwde en verbeterde versie van de PureVision maandlenzen van fabrikant Bausch & Lomb. De lens is zelf qua samenstelling identiek maar is op een aantal punten wel verbeterd. Zo kan deze lens bijvoorbeeld beter lichtschitteringen opvangen en is deze nog iets dunner waardoor hij meer zuurstof doorlaat naar het oog.

vanaf 9,59www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
PureVision 2 HD for Astigmatism PureVision 2 HD for Astigmatism

De PureVision 2HD for Astigmatism zijn zachte lenzen welke zowel een sterkte als een cilinder leveren. De lenzen van fabrikant Bausch & Lomb zijn hoog zuurstof doorlatend omdat deze zijn gemaakt van het siliconen hydrogel materiaal. Deze variant is de verbeterde versie van de PureVision for Astigmatism. Deze nieuwere versie is op een aantal punten verbeterd, zo zou deze lens lichtschitteringen beter opvangen.

vanaf 13,33www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
pure PureVision 2HD for Presbyopia

De maandlenzen van PureVision 2HD for Presbyopia van Bausch & Lomb bieden scherp zicht wanneer het nodig is. De lenzen zijn ontworpen voor voor beter zicht van zowel dichtbij als veraf. PureVision 2HD Presbyopia hebben een fijn draagcomfort en zijn zuurstofdoorlatend.

vanaf 17,88www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
toric Soflens Toric

De Soflens Toric van Bausch & Lomb zijn geschikt voor alle astigmatische lensdragers, een vaak voorkomende brekingsfout. De lenzen zijn van zacht materiaal die de beste scherpte bieden en op de juiste plaats blijven zitten.

vanaf 12,46www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Daily Disposable Soflens Daily Disposable

De Soflens Daily Disposable daglenzen zijn van fabrikant Bausch & Lomb. Het voordeel van een daglens is dat er elke dag een nieuwe steriele lens wordt gedragen. Ideaal voor bijvoorbeeld lensdragers welke last hebben van eiwitaanslag of allergieën/hooikoorts.

vanaf 22,42www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Daily Disposable for Astigmatism Soflens Daily Disposable for Astigmatism

De Soflens Daily Disposable for Astigmatism lenzen leveren hetzelfde comfort als de Soflens Daily Disposable daglenzen van fabrikant Bausch & Lomb. Deze lenzen leveren echter ook een cilinder om de torische afwijking in het oog te corrigeren. Via deze manier kan er voor een stabiel scherp zicht gezorgd worden.

vanaf 43,85www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
PureVision PureVision

De PureVision maandlenzen van Bausch & Lomb bevatten ook het siliconen hydrogel materiaal. Dit materiaal laat veel zuurstof door naar het oog waardoor een klacht als droge ogen/ lenzen minder snel voor mag komen.

vanaf 8,96www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens 59 Soflens 59

De Soflens 59 maandlenzen zijn gemaakt van het Hilafilcon B materiaal en bevat een watergehalte van 59%. De lens is onderdeel van het lenzen assortiment van fabrikant Bausch & Lomb.

vanaf 5,62www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Soflens 38 Soflens 38

De Soflens 38 maandlenzen van Bausch & Lomb zijn gemaakt van het Polymacon materiaal en bevat een watergehalte van 38.6%. De lenzen zijn beschikbaar in diverse krommingen (basiscurve/ radius) zoals 900, 870 en 840.

vanaf 6,58www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Toric Soflens Toric

De Soflens Toric lenzen dienen maandelijks vervangen te worden. Deze maandlenzen bevatten een cilinder om zo de torische afwijking te kunnen corrigeren. De contactlens is gemaakt van het Alphafilcon materiaal en bevat een watergehalte van 66%.

vanaf 12,43www.hansanders.nl Vergelijk aanbieders
PureVision Toric PureVision Toric

De PureVision Toric zijn onderdeel van het assortiment van fabrikant Bausch & Lomb. Deze maandlenzen bieden ook een cilinder aan in de lens om zo de torische afwijking te kunnen corrigeren. De lenzen zijn gemaakt van het Balafilcon materiaal en bevat een watergehalte van 36%. Deze maandlenzen zijn hoogzuurstofdoorlatend en hierdoor ook geschikt tegen droge ogen.

vanaf 16,67www.hansanders.nl Vergelijk aanbieders