Bausch & Lomb

Bausch & Lomb, een Amerikaans bedrijf gevestigd in Rochester, New York, is een van ‘s werelds toonaangevende leveranciers van oog producten, zoals contactlenzen en lenzen verzorgingsproducten. Bausch & Lomb werd bekend vanwege zijn populaire Ray-Ban merk van zonnebrillen, die werd in 1999 verkocht aan de Italiaanse Luxottica Group. Vandaag verschaft het bedrijf werk aan ongeveer 13.000 mensen in 36 landen. Het bedrijf werd opgericht in 1853 door twee Duitsers, John Jacob Bausch en Henry Lomb. Inmiddels zijn Bausch & Lomb lenzen een begrip in de branche.

  Per maand (vanaf)  
Soflens Daily Disposable Soflens Daily Disposable

Soflens Daily Disposable zijn daglenzen. De optiek in SofLens daily disposable is speciaal ontworpen om de zogenaamde sferische aberratie te corrigeren. De lenzen verbeteren daarom de scherpstelling waardoor u details, kleuren en contrasten beter kunt zien. Ze zorgen bovendien voor een beter zicht in omgevingen met weinig licht en zijn daarom uiterst geschikt voor bijvoorbeeld rijden in het donker.

vanaf 22,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Daily Disposable for Astigmatism Soflens Daily Disposable for Astigmatism

De Soflens Daily Disposable for Astigmatism zijn torische daglenzen ter vermindering van sferische afwijkingen. Deze contactlens combineert Bausch & Lomb’s hoge wetenschappelijke reputatie met het comfort van een daglens.

vanaf 48,17www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
PureVision PureVision

PureVision is een maandlens op siliconenbasis, aangepast voor dag en nachtgebruik tot 30 dagen. Silicon Hydrogellenzen worden van het materiaal Silicon Hydrogel gemaakt; een materiaal dat zeer zuurstofdoorlatend is waardoor het mogelijk is de lenzen te gebruiken tot 30 dagen. Hoe lang de lenzen gebruikt kunnen worden hangt echter van het individu af, dus vraag uw optometrist hoe u deze lenzen moet gebruiken.

vanaf 8,95www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens 59 Soflens 59

SofLens 59 zijn maandlenzen die gekleurd zijn voor eenvoudigere hantering. SofLens 59 lenzen zijn gemaakt van Hilafilcon B – een materiaal dat aanslag van proteïnen en lipiden op de lenzen tegengaat. Maandlenzen kunnen tot een maand worden gebruikt. Ze moeten elke avond voor reiniging worden uitgenomen en de volgende ochtend weer worden ingezet. Volg altijd de aanbevelingen voor gebruik en behandeling die uw opticien u geeft.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 5,96www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens 38 Soflens 38

De Soflens 38 contactlenzen combineren een ultra dun ontwerp dat hoge prestaties biedt met een uitgebreid getest lensmateriaal dat zorgt voor goede gezichtsscherpte en hoog comfort. De Soflens 38 contactlens heeft een zichtbaarheidstint en een inversie-indicator, waarmee duidelijk wordt of de lens binnenstebuiten zit. Dit maakt de lens gemakkelijk in en uit te zetten.

vanaf 6,65www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Toric Soflens Toric

Deze Soflens Toric contactlens is een torische lens die gedurende één maand gedragen kan worden. Deze lenzen hebben een hoog comfort en gezichtsscherpte. Daarbij heeft deze torische lens een duidelijk verschil tussen de binnen- en de buitenkant, waardoor deze contactlenzen gemakkelijk in gebruik zijn.

vanaf 12,83www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
PureVision Toric PureVision Toric

Deze PureVision Toric lenzen zijn lenzen met een cilinder die gedurende één maand gedragen kunnen worden. Deze torische maandlens heeft een extra hoge zuurstofdoorlatendheid en stoot automatisch vuil af. Daarnaast is de lens gemaakt van een speciaal gel-materiaal, wat uw ogen vochtig houdt. Hierdoor heeft u te allen tijde een uitstekende gezichtsscherpte in combinatie met een hoog comfort.

vanaf 15,83www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Multifocal Soflens Multifocal

SofLens Multi-Focal zijn multifocale maandlenzen die gekleurd zijn voor eenvoudigere hantering. Multifocale lenzen vormen een alternatief voor de leesbril. Ze helpen het oog op verschillende afstanden te focussen door de verschillende sterktes in de verschillende delen van de lens.

vanaf 15,42www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
PureVision Multifocal PureVision Multifocal

De Pure Vision Multifocal is een zachte maandlens met een uniek design. Dankzij het leesgedeelte in het midden van de lens en de vloeiende overgang ziet u zowel veraf als dichtbij bijzonder scherp. Deze maandlenzen zorgen voor een goede verversing van het traanvocht en zitten daardoor altijd comfortabel.

vanaf 15,83www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
PureVision 2 HD PureVision 2 HD

De PureVision 2 is de nieuwste maandlens van Bausch + Lomb en de opvolger van de reguliere PureVision. PureVision 2 bevat HD Optics wat wil zeggen dat deze lenzen kringen en schitteringen reduceren. Hierdoor ervaar je haarscherp zicht. Tevens is de PureVision 2 een silicone hydrogellens en staat daarmee garant voor enorm comfort en zuurstofdoorlaatbaarheid

vanaf 10,50www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
PureVision 2 HD for Astigmatism PureVision 2 HD for Astigmatism

De Pure Vision 2 HD For Astigmatism combineert het beste in 1 contactlens:

– Auto Align Design: krijg steeds een haarscherp en zonnehelder zicht in elke omstandigheid

– High Definition Optics: Ook tijdens situaties waar u weinig licht heeft, geeft High Definition Optics u het zicht dat u alijtd wilde. Dit komt door de siliconen hydrogel die sferische aberratie tot het minimum herleidt

– Comfort Moist: Zorgt ervoor dat u nauwelijks voelt dat u een lens aanbrengt en geeft u heel de dag door het comfortabele gevoel van uw eigen ogen.

vanaf 16,58www.123lens.nl Vergelijk aanbieders