Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je maar een dag draagt. Met daglenzen heb je geen lenshouder en lensvloeistof nodig, omdat je iedere dag nieuwe, schone lenzen in je ogen hebt. Zorg er wel voor dat je je handen goed wast alvorens je de lens op je oog plaatst. Anders is de kans groot dat er vuil achter de lens of in je oog komt en je oog gaat irriteren.

  Per maand (vanaf)  
Soflens Daily Disposable for Astigmatism Soflens Daily Disposable for Astigmatism

De Soflens Daily Disposable for Astigmatism zijn torische daglenzen ter vermindering van sferische afwijkingen. Deze contactlens combineert Bausch & Lomb’s hoge wetenschappelijke reputatie met het comfort van een daglens.

vanaf 43,85www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue 1-day Moist for Astigmatism Acuvue 1-day Moist for Astigmatism

1 Day Acuvue Moist for Astigmatism wordt versterkt door de Accelerated Stabilisation Design (ASD) technologie. Deze technologie zorgt ervoor dat de contactlenzen snel en gemakkelijk op de juiste positie op het oog worden geplaatst en blijven zitten. Deze lenzen zijn ideaal voor lensdragers die optimaal comfort willen tijdens het rijden, uitgaan, sporten en televisie kijken.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 48,33www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 1-day Toric Biomedics 1-day Toric

Biomedics 1-Day Toric zijn torische eendagslenzen. Torische lenzen corrigeren astigmatisme, een vaak voorkomende brekingsfout. Biomedics 1-Day Toric zijn eendagslenzen die speciaal ontworpen zijn voor prettig draagvermogen. De lenzen zijn gekleurd voor hantering en beschermen de ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

vanaf 45,33www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue 1-day TruEye Acuvue 1-day TruEye

1 Day Acuvue TruEye is de allereerste silicone hydrogel daglens op de contactlenzenmarkt. Het siliconemateriaal Narafilcon A laat maar liefst 98% zuurstof door naar het hoornvlies.

Door het extra vochtige en gladde oppervlak van deze daglenzen ervaar je het hoogste draagcomfort dat je kunt bereiken met een daglens. De 1 Day Acuvue TruEye heeft de tevens de laagste wrijvingscoëfficient, zelfs lager dan de 1 Day Acuvue Moist, waardoor je de lenzen haast niet in het oog zult voelen.

vanaf 26,67www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Dailies Total 1 Dailies Total 1

CIBA VISON® DAILIES TOTAL1® is de eerste silicone hydrogellens met watergradiënt. Vanaf de kern tot aan het oppervlak vertoont de lens een toenemend watergehalte van 33% tot ruim 80%. Ook heeft de lens de hoogste weerstand tegen aantasting door overbelasting of temperatuur. Maar bovenal zorgen de contactlenzen voor een buitengewoon eind-van-de-dag-comfort.

vanaf 42,50www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
p1day mf Proclear 1-day Multifocal

Proclear 1 day multifocale contactlenzen bieden u als presbyoop alles wat u nodig heeft.

Topprestaties: Een effectieve multifocale lens voor alle afstanden Met PC Technology™ ideaal voor presbyopen met leeftijdsgebonden droge ogen
Gemak: Alle voordelen die daglenzen voor elke levensstijl te bieden heeft

Deze contactlens heeft een speciale aanpassing nodig. Raadpleeg eerst uw contactlensspecialist alvorens u voor de eerste maal Proclear 1-Day Multifocal bestelt.

 

vanaf 50,95www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Focus Dailies All Day Comfort Focus Dailies All Day Comfort

De Focus Dailies All Day Comfort contactlens is ontwikkeld aan de hand van de unieke light stream technologie.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 22,42www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Dailies Aquacomfort Plus Dailies Aquacomfort Plus

Dailies AquaComfort Plus is een unieke eendagslens met driedubbel vochteffect voor optimaal comfort de hele dag. De lens is speciaal ontwikkeld voor mensen die hoge eigen stellen aan hun lenzen. De Dailies AquaComfort Plus lens smeert, bevochtigt en maakt uw ogen fris bij iedere knipperbeweging.

vanaf 28,00www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Daily Disposable Soflens Daily Disposable

Soflens Daily Disposable zijn daglenzen. De optiek in SofLens daily disposable is speciaal ontworpen om de zogenaamde sferische aberratie te corrigeren. De lenzen verbeteren daarom de scherpstelling waardoor u details, kleuren en contrasten beter kunt zien. Ze zorgen bovendien voor een beter zicht in omgevingen met weinig licht en zijn daarom uiterst geschikt voor bijvoorbeeld rijden in het donker.

vanaf 20,50www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Proclear 1 Day Proclear 1 Day

Proclear 1 day lenzen zijn daglenzen die speciaal zijn ontworpen om het vocht de gehele dag vast te houden. Proclear 1 day is samengesteld van een materiaal dat syntetische moleculen van fosforylkolin bevat – een stof die ook in het celmembraan voorkomt. Deze moluculen binden en omgeven zich met water wat de lenzen extra vochtig maakt. Proclear 1 day is daarom geschikt voor mensen die veel tijd achter de computer of in droge ruimtes doorbrengen.

vanaf 24,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
1-day Acuvue Moist 1-day Acuvue Moist

1-day Acuvue Moist zijn daglenzen die speciaal zijn ontworpen om de ogen de hele dag vochtig en fris te houden. Ze hebben tevens UV-bescherming.
De lenzen worden na een dag gebruik uitgenomen en weggegooid, bij het volgende gebruik wordt een nieuwe lens ingezet.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 34,00www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 1-day Extra Biomedics 1-day Extra

De Biomedics 1-day Extra is een zachte daglens en geeft een comfortabel gevoel. Ze hebben een speciaal ontwerp, waardoor u een nog beter zicht hebt dan bij een reguliere lens. Daarnaast zijn ze ook nog uitermate hygiënisch, doordat ze elke dag vervangen worden.

Daarnaast zijn de Biomedics 1-day Extra daglenzen erg handig als u lenzen combineert met een bril. Zo kunt u bijvoorbeeld lenzen indoen met sportieve activiteiten en deze halverwege de dag verwisselen met uw bril.

vanaf 24,83www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Dailies All Day Comfort Progressive Dailies All Day Comfort Progressive

Zachte disposable multifocale daglens Focus Dailies Progressives All Day Comfort.

vanaf 42,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Dailies All Day Comfort Toric Dailies All Day Comfort Toric

Focus Dailies Toric is een torische eendagslens die astigmatisme corrigeert (brekingsfout). De lenzen worden na een dag gebruik uitgenomen en weggegooid, bij het volgende gebruik wordt een nieuwe lens ingezet.

De Focus Dailies Toric lens wordt gefabriceerd door CIBA Vision, een bedrijf dat wereldleider is op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en fabricage van contactlenzen en lensbeschermingsproducten.

vanaf 36,58www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders