Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je maar een dag draagt. Met daglenzen heb je geen lenshouder en lensvloeistof nodig, omdat je iedere dag nieuwe, schone lenzen in je ogen hebt. Zorg er wel voor dat je je handen goed wast alvorens je de lens op je oog plaatst. Anders is de kans groot dat er vuil achter de lens of in je oog komt en je oog gaat irriteren.

  Per maand (vanaf)  
1-day Acuvue Moist 1-day Acuvue Moist

De Acuvue 1 Day Moist daglenzen van fabrikant Johnson & Johnson worden geleverd in twee verschillende krommingen (radius / basiscurve). De kromming 850 valt iets boller uit dan de kromming 900 welke juist vlakker is. Een geschikte radius is afhankelijk van de bolling van de ogen.

vanaf 35,83www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 1-day Extra Biomedics 1-day Extra

 

De Biomedics 1 Day Extra daglenzen van fabrikant Cooper Vision bieden een ruim bereik in sterktes. Het is de opvolger van de voormalige Biomedics 1 Day daglenzen. Deze nieuwe variant is verbetert in comfort en zou een uitkomst moeten bieden tegen drogere lenzen.

vanaf 20,00www.pearle.nl Vergelijk aanbieders
Dailies All Day Comfort Progressive Dailies All Day Comfort Progressive

De Focus Dailies Progressives lenzen bieden een combinatie in sterkte en additie voor het lezen. Dit product is echter aflopend bij de fabrikant omdat zij de productie hiervan zullen stoppen. Als vervanging zal de Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal worden aangeraden van dezelfde fabrikant Alcon. Omdat de opbouw van deze lenzen geheel anders is zou er wel eerst een nieuw advies / meting nodig zijn via een opticien voordat duidelijk is welke sterktes u bij deze lens kunt aanhouden.

vanaf 52,00www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Dailies All Day Comfort Toric Focus Dailies Toric All Day Comfort

 

De Focus Dailies Toric All Day Comfort lenzen van Alcon (voorheen Ciba Vision) bieden hetzelfde comfort als de Focus Dailies All Day Comfort daglenzen echter kunnen deze lenzen ook een cilinder bieden. Een cilinder is noodzakelijk wanneer het hoornvlies een onregelmatige kromming heeft waardoor de lichtstralen op een asymmetrische wijze gebroken worden. 1 op de 2 personen heeft hier last van, gelukkig zijn er tegenwoordig oplossing voor door een cilinder in de lens of zelfs in een bril te verwerken waardoor dit gecorrigeerd kan worden.

vanaf 35,75www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Daily Disposable for Astigmatism Soflens Daily Disposable for Astigmatism

De Soflens Daily Disposable for Astigmatism lenzen leveren hetzelfde comfort als de Soflens Daily Disposable daglenzen van fabrikant Bausch & Lomb. Deze lenzen leveren echter ook een cilinder om de torische afwijking in het oog te corrigeren. Via deze manier kan er voor een stabiel scherp zicht gezorgd worden.

vanaf 43,85www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue 1-day Moist for Astigmatism Acuvue 1-day Moist for Astigmatism

 

De Acuvue 1 Day Moist for Astigmatism lenzen leveren hetzelfde comfort als de Acuvue 1 Day Moist daglenzen van fabrikant Johnson & Johnson. Deze variant levert echter ook een cilinder in de lens welke noodzakelijk is voor personen die een onregelmatige kromming hebben op het hoornvlies. Hierdoor ontstaat een wazig en vervormd beeld. Door de correctie van een cilinder in de lens wordt dit beeld gecorrigeerd en ziet u weer helder en scherp.

vanaf 48,33www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 1-day Toric Biomedics 1-day Extra Toric

De Biomedics 1 Day Extra Toric lenzen bieden het gemak van een daglens evenals een correctie voor een cilindrische afwijking. Deze lenzen van fabrikant Cooper Vision bieden ook een UV-filter. Let hier wel mee op, een UV filter in een contactlens biedt geen volledige bescherming voor het oog zoals een zonnebril met UV filter!

vanaf 45,35www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue 1-day TruEye Acuvue 1-day TruEye

De Acuvue 1 Day TruEye daglenzen zijn hoogzuurstoflatend omdat deze van het siliconen hydrogel materiaal zijn gemaakt. Het is de opvolger van de Acuvue 1 Day Moist daglenzen. Indien u last heeft van droge ogen kan deze lens een uitkomst bieden. Ook deze lens is beschikbaar in twee krommingen  (radius / basiscurve) van 850 en 900.

vanaf 41,67www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Dailies Total 1 Dailies Total 1

De Dailies Total 1 is een hoog zuurstof doorlaatbare daglens van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision). Het assortiment van daglenzen welke gemaakt zijn van het siliconen hydrogel materiaal is nog niet heel uitgebreid zoals het wel bij de maandlenzen al is. De lenzen zijn verder gemaakt van het Delefilcon materiaal. Verder is de lens voorzien van een lichtblauwe handelingtint zodat de lens gemakkelijker te hanteren is.

vanaf 46,67www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
p1day mf Proclear 1-day Multifocal

De Proclear 1 Day Multifocal daglens biedt een combinatie waarde aan van uw sterkte en uw additie (leesgedeelte). De opticien kan het beste bepalen hoe deze sterktes gecombineerd moeten worden om zo de juiste sterkte bij deze lenzen te bestellen. Deze lens is anders opgebouwd zoals bijvoorbeeld de maandlenzen van Proclear Multifocal. Hier is het additie gedeelte geheel anders doorgevoerd op de lenzen waardoor hierbij wel apart een sterkt en een additie voor doorgegeven dient te worden. De Proclear lenzen van fabrikant Cooper Vision zijn gemaakt van het Omafilcon materiaal en bevat een watergehalte van 60%.

vanaf 49,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
focus-dailies-progressives Focus Dailies Progressives

De Focus Dailies Progressives zijn zachte dispoasable mutlifocale eendaglenzen. Met de daglenzen van Focus Dalies Progressives ziet u zowel veraf als dichtbij de gehele dag scherp. Na gebruik moeten de daglezen weggegooid worden.

vanaf 42,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
dailies-toric Dailies Aqua Comfort Plus Toric

De daglezen van Dailies Aqua Comfort Toric bieden een fijn en verfrissend comfort. De torische daglenzen bevochten de ogen bij elke knippering. Dailies Aqua Comfort Toric corrigeren een astigmatisme aan het oog. De lenzen zijn van een hoog kwalitatieve visus en comfort. De daglenzen dienen na gebruik te worden weggegooid.

 

vanaf 48,33www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Focus Dailies All Day Comfort Focus Dailies All Day Comfort

De Focus Dailies All Day Comfort contactlenzen zijn erg populair! Deze daglens heeft extra dunne kanten. Deze veel gedragen daglens van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision) is beschikbaar in vele sterktes en bij vele leverancier ook direct leverbaar uit voorraad. De lens is één dag draagbaar en moet na gebruik weggegooid worden.

vanaf 25,75www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
multi Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal

Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal zijn multifocale daglezen die de ogen corrigeren en uw ogen een fijn draagcomfort bieden. Met deze daglenzen Dailies Aqua Comfort Plus Multifocal van de lenzenaanbieder Alcon heeft u multifocale lenzen die uw ogen bevochtigen bij iedere knipperbeweging met de ogen.

vanaf 49,33www.toplenzen.nl Vergelijk aanbieders
Dailies Aquacomfort Plus Dailies Aquacomfort Plus

De Dailies Aqua Comfort Plus daglenzen van fabrikant Alcon (voorheen Ciba Vision) kunnen een mooie uitkomst bieden voor lensdragers welke last ervaren van drogere ogen. Het is de opvolger van de Focus Dailies All Day Comfort daglenzen van dezelfde fabrikant. De Dailies Aqua Comfort Plus lenzen bieden echter een extra component welke in de lenzen is verwerkt welke voor extra bevochtiging zorgt.

vanaf 29,89www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
bio Biomedics 1 Day Toric Extra

Biomedics 1 Day Toric Extra zijn zachte torische daglezen. De lenzen zijn speciaal ontworpen voor een prettig draagvermogen en schermen uw oog tegen schadelijke UV-stralen. Na gebruik horen de eendaglenzen weggegooid te worden.

vanaf 45,35www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Daily Disposable Soflens Daily Disposable

De Soflens Daily Disposable daglenzen zijn van fabrikant Bausch & Lomb. Het voordeel van een daglens is dat er elke dag een nieuwe steriele lens wordt gedragen. Ideaal voor bijvoorbeeld lensdragers welke last hebben van eiwitaanslag of allergieën/hooikoorts.

vanaf 22,42www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
1 MyDay

De daglenzen van MyDay zitten zo comfortabel dat u vergeet dat u de lenzen draagt. De zachte daglenzen geven uw ogen wat ze verdienen. Door de Smart Silicone technology van de daglens MyDay geniet u van een langdurig comfort doordat uw ogen veel zuurstof krijgen (die ze nodig hebben), terwijl u geniet van langdurig comfort. Na gebruik dienen de daglenzen weggegooid te worden.

vanaf 38,33www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Proclear 1 Day Proclear 1 Day

De Proclear 1 Day lenzen van fabrikant Cooper Vision is de daglens variant van de Proclear maandlens. Het comfort van de maandlens welke u gewend bent maar dan als daglens, ideaal als u beide wilt afwisselen voor bijvoorbeeld op vakantie of tijdens sportactiviteiten.

vanaf 24,92www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
lenzen Acuvue Oasys 1 day

Het levensritme van de mens wordt steeds sneller waarbij er meerdere activiteiten op een dag zijn gepland. De daglenzen van Acuvue Oasys 1 Day zijn zachte lenzen van het merk Johnson&Johnson. Deze lenzen zijn perfect om lange dagen door te komen zonder droge en vermoeide ogen.

vanaf 51,25www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders