Johnson & Johnson

Johnson & Johnson (ook wel JNJ) werd opgericht in 1886 en maakt deel uit van de Dow Jones Industrial Average en de Fortune 500-lijst met grootste bedrijven. Het hoofdkwartier is gesitueerd in New Brunswick, New Jersey. Johnson & Johnson heeft meer dan 200 dochterondernemingen, waaronder het Belgische Janssen Pharmaceutica dat overgenomen werd in 1961. Andere, in Nederland actieve dochterondernemingen, zijn onder andere Crucell, Janssen Biologics (voorheen Centocor) en Mentor Medical Systems in Leiden, JnJ Medical in Amersfoort, JnJ consumer in Almere en tot 2008 Cordis in Roden.

  Per maand (vanaf)  
1-day Acuvue Moist 1-day Acuvue Moist

De Acuvue 1 Day Moist daglenzen van fabrikant Johnson & Johnson worden geleverd in twee verschillende krommingen (radius / basiscurve). De kromming 850 valt iets boller uit dan de kromming 900 welke juist vlakker is. Een geschikte radius is afhankelijk van de bolling van de ogen.

vanaf 35,83www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue 1-day Moist for Astigmatism Acuvue 1-day Moist for Astigmatism

 

De Acuvue 1 Day Moist for Astigmatism lenzen leveren hetzelfde comfort als de Acuvue 1 Day Moist daglenzen van fabrikant Johnson & Johnson. Deze variant levert echter ook een cilinder in de lens welke noodzakelijk is voor personen die een onregelmatige kromming hebben op het hoornvlies. Hierdoor ontstaat een wazig en vervormd beeld. Door de correctie van een cilinder in de lens wordt dit beeld gecorrigeerd en ziet u weer helder en scherp.

vanaf 48,33www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue 1-day TruEye Acuvue 1-day TruEye

De Acuvue 1 Day TruEye daglenzen zijn hoogzuurstoflatend omdat deze van het siliconen hydrogel materiaal zijn gemaakt. Het is de opvolger van de Acuvue 1 Day Moist daglenzen. Indien u last heeft van droge ogen kan deze lens een uitkomst bieden. Ook deze lens is beschikbaar in twee krommingen  (radius / basiscurve) van 850 en 900.

vanaf 41,67www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Advance Acuvue Advance

De Acuvue Advance lenzen dienen om de twee weken gewisseld te worden door een nieuwe set contactlenzen. Fabrikant Johnson & Johnson heeft aangegeven te gaan stoppen met de productie van deze lenzen. Per heden zijn er al vele sterktes niet meer leverbaar. Als overstap zal de Acuvue Oasys worden aangeraden. Deze nieuwere variant laat meer zuurstof door naar het oog. Het  nieuwere materiaal zal ook kunnen aanvoelen op het oog dus verstandig om eerst na te gaan of dit ook voor u een geschikte overstap is. Een opticien kan u hierin begeleiden en u voorzien van een proefpaar.

vanaf 8,17www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Oasys Acuvue Oasys

De Acuvue Oasys weeklenzen dienen om de 2 weken vervangen te worden. Deze contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson zijn beschikbaar in twee krommingen (radius / basiscurve) van 840 en 880. Een radius van 840 valt iets boller uit dan de radius van 880 welke juist vlakker is. Deze lenzen bieden een ruim assortiment voor zowel bijziende lensdragers (min sterkte) als verziende lensdragers (plus sterkte).

vanaf 6,30www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Advance for Astigmatism Acuvue Advance for Astigmatism

De Acuvue Advance for Astigmatism weeklenzen dienen om de 2 weken vervangen te worden. Deze contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson zullen echter binnenkort niet meer leverbaar zijn omdat de fabrikant zal stoppen met de productie van deze lenzen. Als vervanging zal de Acuvue Oasys for Astigmatism aangeraden worden. Deze nieuwere variant is wel gemaakt van een geheel ander materiaal welke bv meer zuurstof doorlaat naar het oog. Het is aan te raden om advies bij een opticien te vragen en deze lenzen eerst te testen.

vanaf 17,50www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Oasys for Astigmatism Acuvue Oasys for Astigmatism

De Acuvue Oasys for Astigmatism weeklenzen dienen om de 2 weken gewisseld te worden. De lenzen van fabrikant Johnson & Johnson laten veel zuurstof door en bevatten het hydraclear element waardoor het ook een geschikte lens is tegen droge ogen/lenzen.

vanaf 10,00www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Advance Plus Acuvue Advance Plus

De Acuvue Advance Plus lenzen zijn inmiddels niet meer leverbaar bij fabrikant Johnson & Johnson. Als vervanging wordt de Acuvue Oasys lenzen aangeraden.  Deze lenzen zijn gemaakt van een ander materiaal waardoor de lenzen wel anders kunnen aanvoelen tijdens het dragen. Via uw opticien kunt u nagaan of deze lenzen ook geschikt zijn voor u als overstap, zo kunt u de nieuwe lenzen ook eerst testen.

vanaf ,00 Vergelijk aanbieders
Acuvue 2 Acuvue 2

De Acuvue 2 weeklenzen dienen elke 2 weken gewisseld te worden. De contactlenzen van fabrikant Johnson & Johnson zijn beschikbaar in twee krommingen (basiscurve / radius) van 830 en 870.

vanaf 9,17www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
1 Acuvue Oasys for Presbyopia

De torische weeklenzen Acuvue Oasys for Astigmatism van Johnson & Johnson zijn speciaal ontworpen om uw oog de hele dag te bevochtigen en fris te houden. De torische lens is gemaakt van materiaal op siliconebasis waardoor de lens extra veel zuurstof doorlaat.

vanaf 12,75www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
lenzen Acuvue Oasys 1 day

Het levensritme van de mens wordt steeds sneller waarbij er meerdere activiteiten op een dag zijn gepland. De daglenzen van Acuvue Oasys 1 Day zijn zachte lenzen van het merk Johnson&Johnson. Deze lenzen zijn perfect om lange dagen door te komen zonder droge en vermoeide ogen.

vanaf 51,25www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders