Maandlenzen

Maandlenzen zijn contactlenzen die je twee tot vier weken draagt. Hoe lang je de maandlenzen kunt dragen is afhankelijk van het advies van je opticien. Het is wel de bedoeling dat je de maandlens voor je naar bed gaat reinigt, desinfecteert en opbergt in een lenshouder. Zorg er ook voor dat je je handen goed wast alvorens je de lens op je oog plaatst. Anders is de kans groot dat er vuil achter de lens of in je oog komt en je oog gaat irriteren.

  Per maand (vanaf)  
Air Optix for Astigmatism Air Optix for Astigmatism

De Air Optix Aqua is een hoogzuurstofdoorlaatbare torische maandlens, voor wie een cilinder nodig heeft. De contactlens zorgt de hele dag voor een comfortabel gevoel, hoe lang de dag ook duurt.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 13,00www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Proclear EP Proclear EP

Proclear EP (Early Presbyopie) is speciaal ontwikkeld voor als u problemen heeft met het scherp zien van dichtbij, midden en ver en u liever geen bril wilt dragen. Dankzij de PC-Technology biedt Proclear EP u alle comfort en veilig heid om gewoon alles te blijven doen zoals u gewend bent.

vanaf 15,27www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Toric Proclear Toric

De Proclear Compatibles Toric zijn maandlenzen met een cilinder die uw ogen de hele dag fris en comfortabel aan laten voelen. Aan de contactlens is een natuurlijk materiaal toegevoegd wat de lens de hele dag vochtig houdt. Dit draagt bij aan een beter comfort en hierdoor heeft u nooit meer last van droge ogen.
Daarnaast is deze Proclear Toric lens ideaal als u veel achter een computer zit of in een omgeving met airco.

 

vanaf 12,83www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix Aqua Multifocal Air Optix Aqua Multifocal

De Air Optix Aqua Multifocal lens bevat het Aqua Moisture systeem voor extra comfort. De Air Optix Aqua Multifocal lenzen zijn multifocale Silicon Hydrogel contactlenzen speciaal voor mensen met presbyopie (leessterkte, leeftijdsverziendheid). Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen. Bevat het AQUA Moisture systeem voor extra comfort de gehele dag.

vanaf 16,43www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Biofinity Toric Biofinity Toric

De Biofinity Toric is een zachte maandlens. Deze torische maandlenzen zorgen er met hun lichtblauwe handling tint voor dat u ze makkelijk in kan doen. Bovendien hebben ze een hogere en betere zuurstofdoorlaatbaarheid en zeer hoog oppervlakte bevochtiging.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 12,75www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
PureVision 2 HD PureVision 2 HD

De PureVision 2 is de nieuwste maandlens van Bausch + Lomb en de opvolger van de reguliere PureVision. PureVision 2 bevat HD Optics wat wil zeggen dat deze lenzen kringen en schitteringen reduceren. Hierdoor ervaar je haarscherp zicht. Tevens is de PureVision 2 een silicone hydrogellens en staat daarmee garant voor enorm comfort en zuurstofdoorlaatbaarheid

vanaf 10,00www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics Toric Biomedics Toric

De Biomedics Toric maandlenzen zijn zachte torische contactlenzen die door een speciale aangepaste lensvorm met extra stabiliteit in het oog blijven zitten.
Daarnaast voelt deze torische lens de gehele dag comfortabel aan, doordat deze lens een speciale extra gladde oppervlakte heeft.

vanaf 13,27www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Biofinity Multifocal Biofinity Multifocal

De nieuwe Lens Van Coopervision, de Biofinity Multifocal zijn ontworpen aan de hand van Aqua Comfort Sciene om klanten die last hebben van presbyopie een comfortable lens ervaring te kunnen garanderen. En dat niet alleen tijdens de dag, maar tijdens de gehele levenscyclus van de lens.

vanaf 17,50www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
PureVision PureVision

PureVision is een maandlens op siliconenbasis, aangepast voor dag en nachtgebruik tot 30 dagen. Silicon Hydrogellenzen worden van het materiaal Silicon Hydrogel gemaakt; een materiaal dat zeer zuurstofdoorlatend is waardoor het mogelijk is de lenzen te gebruiken tot 30 dagen. Hoe lang de lenzen gebruikt kunnen worden hangt echter van het individu af, dus vraag uw optometrist hoe u deze lenzen moet gebruiken.

vanaf 8,47www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Multifocal Proclear Multifocal

De Proclear Multifocal is een zachte multifocale maandlens. Deze maandlenzen bieden optimaal gebruiksgemak, mede dankzij de lichtblauwe handling tint. Bovendien projecteren deze maandlenzen licht scherp op het netvlies, zowel veraf als dichtbij. Daardoor hebben deze maandlenzen geen apart leesgedeelte zoals bij multifocale brillenglazen.

vanaf 14,14www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Proclear

De Proclear Compatibles is een contactlens die uw ogen de hele dag fris en comfortabel laat aanvoelen. Aan de lens is een natuurlijk materiaal toegevoegd wat de lens de hele dag vochtig houdt. Hierdoor hebt u met Proclear nooit meer last van droge ogen.

Daarnaast is deze lens ideaal als u veel achter een computer zit of in een omgeving met airco.

vanaf 5,97www.hansanders.nl Vergelijk aanbieders
Proclear Toric XR Proclear Toric XR

Proclear Toric XR van Cooper Vision is een zachte maandlens en dient voor correctie bij sterke verkromming van de hoornhuid. Het biokompatibele materiaal van de Proclear Toric overtuigd door goede bevochtigingeigenschappen en het “plus” aan water en frisheid. Door zijn verruimde parameterbereik word deze lens speciaal aanbevolen voor contactlensdragers met hoge cilinderwaarden.

De natuuridentische bouwsteen Phosphorylcholin biedt hoogste vochtbinding en maakt het mogelijk voor de drager om de ganse dag lang te genieten van comfortabel gevoel. Daarom is deze lens speciaal voor droge ogen en lange draagtijden uitermate geschikt.

vanaf 24,80www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Soflens 59 Soflens 59

SofLens 59 zijn maandlenzen die gekleurd zijn voor eenvoudigere hantering. SofLens 59 lenzen zijn gemaakt van Hilafilcon B – een materiaal dat aanslag van proteïnen en lipiden op de lenzen tegengaat. Maandlenzen kunnen tot een maand worden gebruikt. Ze moeten elke avond voor reiniging worden uitgenomen en de volgende ochtend weer worden ingezet. Volg altijd de aanbevelingen voor gebruik en behandeling die uw opticien u geeft.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 5,05www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
PureVision 2 HD for Astigmatism PureVision 2 HD for Astigmatism

De Pure Vision 2 HD For Astigmatism combineert het beste in 1 contactlens:

– Auto Align Design: krijg steeds een haarscherp en zonnehelder zicht in elke omstandigheid

– High Definition Optics: Ook tijdens situaties waar u weinig licht heeft, geeft High Definition Optics u het zicht dat u alijtd wilde. Dit komt door de siliconen hydrogel die sferische aberratie tot het minimum herleidt

– Comfort Moist: Zorgt ervoor dat u nauwelijks voelt dat u een lens aanbrengt en geeft u heel de dag door het comfortabele gevoel van uw eigen ogen.

vanaf 13,33www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix Aqua Air Optix Aqua

Air Optix Aqua zijn maandlenzen van een materiaal op siliconenbasis dat Aqua Moisture System bevat. Dit is een vochtvasthoudend materiaal met een ultra glad oppervlak, zodat de lens gedurende de hele dag comfortabel blijft aanvoelen.

Air Optix Aqua lenzen laten vijf keer zoveel zuurstof door als gewone zachte contactlenzen en worden verpakt in een speciale vloeistof die maakt dat ze aangenaam aanvoelen bij het inzetten. De bevochtigingscomponent maakt de lenzen zo comfortabel dat je ze nauwelijks opmerkt.

Omdat de Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 8,50www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Soflens 38 Soflens 38

De Soflens 38 contactlenzen combineren een ultra dun ontwerp dat hoge prestaties biedt met een uitgebreid getest lensmateriaal dat zorgt voor goede gezichtsscherpte en hoog comfort. De Soflens 38 contactlens heeft een zichtbaarheidstint en een inversie-indicator, waarmee duidelijk wordt of de lens binnenstebuiten zit. Dit maakt de lens gemakkelijk in en uit te zetten.

vanaf 6,65www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Toric Soflens Toric

Deze Soflens Toric contactlens is een torische lens die gedurende één maand gedragen kan worden. Deze lenzen hebben een hoog comfort en gezichtsscherpte. Daarbij heeft deze torische lens een duidelijk verschil tussen de binnen- en de buitenkant, waardoor deze contactlenzen gemakkelijk in gebruik zijn.

vanaf 12,15www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Biomedics 55 Biomedics 55

Biomedics 55 Evolution zijn maandlenzen die de zichtscherpte versterken. Biomedics 55 Evolution zijn asferische lenzen die kleine onevenheden in het hoornvlies corrigeren. Deze lenzen zijn daardoor zeer geschikt voor een omgeving met weinig licht, als u bijvoorbeeld in het donker autorijdt.

vanaf 5,38www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Biofinity Biofinity

Beleef de sensationele ervaring van deze revolutionaire zachte contactlens die je niet voelt. CooperVision heeft met Biofinity een doorbraak gerealiseerd. Biofinity is de nieuwe silicone hydrogel maandlens uit het unieke en gepatenteerde ‘Aquaform™’. Dit zijn lange siliconefibers waar vocht zich aan hecht. Dit materiaal biedt de perfecte balans tussen vocht en zuurstof. Bij de meeste lenzen is een coating aangebracht of een speciale bevochtiger (wetting agent) toegevoegd. Bij Biofinity is dat niet het geval, deze lenzen voelen van nature al comfortabel aan. Biofinity behoort dan ook tot de nieuwste en laatste generatie silicone hydrogel lenzen. Een echte doorbraak dus.

 

vanaf 7,25www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Air Optix Night & Day Air Optix Night & Day

De Air Optix Night & Day aqua contactlens kan dag en nacht gedragen worden. Deze contactlenzen laten extra veel zuurstof door, waardoor de lenzen tot 30 dagen non-stop gedragen kunnen worden.

De lenzen zijn gemaakt van een materiaal op siliconenbasis met een hoog vocht- en zuurstofgehalte waardoor de lens comfortabel blijft gedurende de hele dag én nacht!

vanaf 17,46www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
PureVision Toric PureVision Toric

Deze PureVision Toric lenzen zijn lenzen met een cilinder die gedurende één maand gedragen kunnen worden. Deze torische maandlens heeft een extra hoge zuurstofdoorlatendheid en stoot automatisch vuil af. Daarnaast is de lens gemaakt van een speciaal gel-materiaal, wat uw ogen vochtig houdt. Hierdoor heeft u te allen tijde een uitstekende gezichtsscherpte in combinatie met een hoog comfort.

vanaf 16,11www.lensway.nl Vergelijk aanbieders
Soflens Multifocal Soflens Multifocal

SofLens Multi-Focal zijn multifocale maandlenzen die gekleurd zijn voor eenvoudigere hantering. Multifocale lenzen vormen een alternatief voor de leesbril. Ze helpen het oog op verschillende afstanden te focussen door de verschillende sterktes in de verschillende delen van de lens.

vanaf 15,42www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
PureVision Multifocal PureVision Multifocal

De Pure Vision Multifocal is een zachte maandlens met een uniek design. Dankzij het leesgedeelte in het midden van de lens en de vloeiende overgang ziet u zowel veraf als dichtbij bijzonder scherp. Deze maandlenzen zorgen voor een goede verversing van het traanvocht en zitten daardoor altijd comfortabel.

vanaf 15,84www.lensway.nl Vergelijk aanbieders