Weeklenzen

Weeklenzen zijn zachte contactlenzen die je gedurende een week draagt of soms twee weken wanneer je ‘s nachts je lenzen niet inhoudt. Het is wel de bedoeling dat je de weeklens dagelijks reinigt en desinfecteert als je hem ‘s nachts niet draagt. Zorg er ook voor dat je je handen goed wast alvorens je de lens op je oog plaatst. Anders is de kans groot dat er vuil achter de lens of in je oog komt en je oog gaat irriteren.

  Per maand (vanaf)  
Acuvue Advance Plus Acuvue Advance Plus

Acuvue Advance Plus contactlenzen zijn een verbeterde opvolger van de Acuvue Advance, speciaal ontwikkeld om het comfort en de prestaties van maandlenzen te overtreffen. Deze contactlenzen bevatten de Hydraclear technologie. De Hydraclear technologie bestaat uit een vochtrijk ingrediënt dat als een zijdezacht netwerk door de gehele contactlens is verweven. Hierdoor ervaar je de hele dag een comfortabel gevoel.

vanaf 16,67www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue 2 Acuvue 2

Acuvue 2 zijn extra dunne weeklenzen. Acuvue 2 lenzen zijn extra dun. Dankzij hun speciaal ontworpen kanten voelen ze comfortabeler aan en zijn ze eenvoudiger te hanteren. Acuvue lenzen zijn gekleurd voor eenvoudigere hantering en beschermen de ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

vanaf 6,36www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Advance Acuvue Advance

Acuvue Advance zijn weeklenzen die speciaal ontworpen zijn voor een comfortabel gevoel in het oog. Acuvue Advance lenzen zijn extra dun. Dankzij hun speciaal ontworpen kanten voelen ze comfortabeler aan en zijn ze eenvoudiger te hanteren. Ze laten extra veel zuurstof door en bevochtigen de ogen waardoor ze uiterst geschikt zijn voor lensdragers die gewoonlijk ervaren dat hun ogen droog aanvoelen. Acuvue Advance lenzen zijn gekleurd voor eenvoudigere hantering en beschermen de ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

vanaf 12,72www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Oasys Acuvue Oasys

De Acuvue Oasys lenzen hebben een zeer hoge zuurstofdoorlaatbaarheid (147) en zijn dus veel gezonder voor de ogen. Ze zijn ook zeer goed geschikt voor mensen die last hebben van droge ogen en ze geven een uitstekend comfort, de hele dag door tot ‘s avond laat.

Acuvue Oasys met Hydraclear Plus contactlenzen zijn speciaal ontworpen van een zijdezacht en vochtig materiaal zodat uw ogen ademen alsof u helemaal geen lenzen draagt. Ook bijvoorbeeld achter de computer, tv of tablet, in een kantoor met airco of in het vliegtuig blijven je ogen uiterst comfortabel aanvoelen.

Omdat Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 12,60www.123lens.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Advance for Astigmatism Acuvue Advance for Astigmatism

Acuvue Advance for Astigmatism contactlenzen zijn ontworpen om goed op hun plaats te blijven zitten wat u ook doet. Of het nu om sporten, autorijden, computeren of liggend tv kijken gaat. Dankzij de unieke Accelerated Stabilisation Design (ASD) technologie heeft u scherp en duidelijk zicht.

vanaf 8,75www.lensexpress.nl Vergelijk aanbieders
Acuvue Oasys for Astigmatism Acuvue Oasys for Astigmatism

Acuvue Oasys for Astigmatism zijn torische weeklenzen die speciaal ontworpen zijn om uw oog de hele dag bevochtigd en fris te houden. De lens is gemaakt uit een materiaal op siliconebasis dat extra veel zuurstof doorlaat en de ogen opnieuw bevochtigd. Ze zijn uiterst geschikt voor lenzendragers die vaak in droge omgevingen komen of gewoonlijk ervaren dat hun ogen droog aanvoelen. Acuvue Advance voor Astigmatisme lenzen zijn gekleurd voor een eenvoudigere hantering en beschermen de ogen tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

Omdat Pearle een eigen verpakking hanteert (private label) kan het zijn dat de huidige vergelijking niet correct is. Het is aan te raden om eerst navraag te doen bij Pearle welke lens u draagt.

vanaf 20,00www.contactlensonline.nl Vergelijk aanbieders